- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hogy a témához hozzászóljak, mint .Net vonalon fejlesztő (bár még ott is eléggé kuriózumnak számítok ezzel), én az Internet Explorerre (nyilván legújabb IE, a devtool pl. pont a múlt héten frissült) és annak a Dev tooljaira esküszök.
Ez nálam anno onnan jött, hogy a Visual Studio-val tökéletesen együttmüködik, azaz az IE-vel debugolt cucc javascriptjeit is rögtön a VS-ben lehet debugolni, másrészt nekem valahogy ez esik kézre legjobban.
Napi szinten használom a Chrome és az FF devtooljait is, a Chrome-énál kifacsartabb nyakatekertebb devtool-t még sosem láttam. Kb. mint java vonalon az Eclipse IDE
Az FF volt nálam nagyon sokáig a nagy kedvenc, kizárólag a VS integráció miatt kezdtem használni. Aztán ahogy az FF egyre lassult, egyre instabilabb lett, az IE pedig egyre jobb, úgy fokozatosan azon vettem észre magam, hogy bármit böngészek a neten, automatikusan IE-t nyitok.
Javascript debugolásra még VS nélkül is az IE devtoolja a legjobb (úgy értem kézhezállóbb, olyan igazi IDE kinézete, működése van). CSS debugban a többiek jobbak, ha jól rémlik az IE még a mai napig sem tudja, hogy pl. lerögzít egy elemet hover-re.
Ja és van egy feature az IE devtool-ban, amit viszont máshol nem láttam. Amikor a CSS-t átírogatod benne, a végén meg tudod nézni egy menetben az összegzett változtatásaidat. Ez mondjuk egy hirtelen befutott hosszabb átirogatásnál, kísérletezésnél tök hasznos tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest