- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
leximester #4021 üzenetére
Pedig jó az, amit Jim-Y írt.
Én sem értem sajnos ennyiből, mi a gond, tényleg látni kéne a kódodat, hogy pontosan mi vérzik el, és hol.
De ha jól értem, valami olyasmi, hogy callback-ként szeretnéd meghívni a .restart() metódust, és az nem megy. Vagy nem erre gondoltál?szerk.:
(#4023) : ebből még mindig nem tudtuk meg, konkrétan, pontosan mi a baj, hol hasal el a dolog, és hogyan csináltad C#-ban, hogyan JavaScriptben.
Ha a C#-kódban van a gond: C# programozás topic. -
Jim-Y
veterán
válasz
leximester #4021 üzenetére
Igazabol egyszerubb lenne ha bemasolnad az eredeti kodot. Meg ha leirnad hogy mit szeretnel elerni es hogyan, az sem lenne utolso szempont :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest