Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Elég kevés a JSON, jellemzően eddig csak Google API-k esetén találkoztam vele.
XML-t népszerűbbnek találom azok kevés webservice közt, amikhez szerencsém volt eddig.Nem egészen értem hogy kellene összefűznöm több getElementsByTagName hívást.
Ezzel csak gyerekek nélküli tag-et tudok lekérni, amint képbe került egy-egy alsóbb szint, úgy a hívás már nem működik még a 0 sorszámokkal sem a tömbben.Fiddle: csalás, itt te már jQuery-t használsz, ha jól sejtem!

Egyelőre még hanyagolom a library-k használatát, azon egyszerű okból, hogy a natív JS kóddal se barátkoztam még meg igazán. Meg a jQuery is egy tekintélyes tananyag W3School-on JS után, szóval nem is látom még a fától az erdőt.
De köszi az oldalt, remélem pont azt tudja, mint a Tasker környezet!
Meg az XML kezelését is el szeretném sajátítani, tekintve, hogy azok vannak többségben.
...talán vmi programozói attitűd maradványa, hogy először a nehezebb úton akarok menni, mielőtt megismerem a módját hogy lehet egy huszárvágással elintézni ugyanazt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi