- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jim-Y jókat írt.
Igazából a kérdésedet sem értem, épp előtted kérdeztek egy Google Maps API-val kapcsolatos dolgot, például a megoldásban szereplő InfoWindow-s módszert a tetszőleges tartalmú buborékkal légy szíves mutasd meg nekem, hogyan csinálnád meg a helyszín kikeresésével, majd a szokásos megosztólinkkel a maps.google.com-on, én is kíváncsi lennék... -
Jim-Y
veterán
Amit eddig láttál az még a nagyon alapfelhasználás. Ezen felül tudod szinezni a mapot, más háttérszínt tudsz megadni, megszabhatod, hogy mi jelenjen meg a mapon (országutak, főutak, hegyek stb..), heatmepet is tudsz csinálni. Magyarán ki tudod terjeszteni a térkép működését.
Pl amire én használtam: méréseket jelenítettem meg egy saját térképen, minden mérés az értékétől függően más színű ponttal jelent meg a térképen, és egy pontra kattintva egy másik ablakban megjelentek az adatai. A koordinátákat és az adatokat adatbázisból vettem, és volt egy Settings pluszban hozzáadott gomb a térképen amivel a térkép kinézetét lehetett beállítani.
megj: például az apival azt is meg tudod szabni, hogy mi történjen ha a térképre kattintanak, a sima beágyazással ezt sem tudod megcsinálni.
Maga a kérdés is kábé olyan volt, mintha azt kérdezted volna, hogy miben különbözik ha egy weboldal printscreenelt képét küldik el neked, vagy ha magát a weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest