Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem, nem kérdezek semmit
csak egy kis érdekesség, ami nem tudom, hogy fejlesztői hiba-e, vagy régóta fennálló probléma, minden esetre érdekes, de megkerülhető.
Történt ugyanis, hogy egy adott beviteli mezőnek használni akartam az értékét JS-ből.<input type="number" id="szam" value="13">
Az ehhez tartozó lekérdezés a legsztenderdebb valaha:let szam = document.getElementById("szam").value;
Namost sokat csináltam régebben is ilyet, de mint kiderült, egyetlen dolgot nem akartam vele: Összeadási műveletet végrehajtani.Ugyanis nem éppen együttműködő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kivonni, szorozni, osztani, gyököt vonni, stb simán lehet probléma nélkül. De amint hozzáadnál valamit:szam = szam + 600; // result: 13600. Szóval string lesz belőle, noha egy számbeviteli változóról van szó... Miután ezt felfedeztem, elkezdtem kísérletezni vele. Számértékké konvertálásra azonnal hibát dobott a console. String-é alakítani és utána vissza num-ra lehet és utána minden működik, még az összeadás is... Csak lássuk be, nem a legszebb megoldás
Így maradt a jó öreg mottó: Ha valamit nem tudsz megoldani, kerüld meg! Így lett végül a megoldásszam = (szam / 1) + 600 // result: 613. Szebb is, működik is, de egyébként felesleges lenne, ha néha nem kattanna meg a böngészők motorja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Chrome alatt tesztelve
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mesterséges intelligencia topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Dell Precision munkaállomások
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak egy kis érdekesség, ami nem tudom, hogy fejlesztői hiba-e, vagy régóta fennálló probléma, minden esetre érdekes, de megkerülhető.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)