Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
A PIC kapcsán csak annyit, hogy nem fogok áttérni C-re. Hogy miért? Mert ha lehet, akkor a bugos blokkprogramozást meghagyom annak, akinek nincs ideje egy jól átgondolt, letisztult, célorientált programot megírni - vagy csak szimplán nem képes rá.
Az viszont, hogy milyen PIC-et használ az ember, nagyban függ attól, hogy mi a feladat. PIC10 és PIC18-as szériák a külön kedvenceim. A DIP foglalat pedig mellékes, többször dolgozom SMD éretben, mint másban.
Úgyhogy erről igazán kár is vitatkozni, ez ízlések és pofonok.Nem mellékesen egyébként, áttértem egy HMI programozói platformra. Régen elég sokat dolgoztam a Nextion HMI-vel és úgy látom, hogy a szimulátora egyfelől kiválóan fut a gépen, másfelől képes kommunikálni a portokkal. Így végül ebben a formában fogom kivitelezni a programot. Bár ez már félig-meddig C...
nevemfel: Így akartam fogalmazni én is. Bár mostmár mindegy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Warhammer 40,000: Boltgun II – Slaanesh is beszáll a folytatásba
- Samsung kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest