- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legmegfelelőbb topik kérdésemre/kérésemre, de azért felteszem, max valaki átirányít engem máshová.........
Szóval: Van egy portálom egy ún. integramod2 alapú portál, hasonló mint a phpnuke. És azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e valami általános php scriptet feltölteni az oldalra (ami ezen a php integramod2 alapon is működne), amely korlátozná a napi letöltések számát a usereknél? pl 2 fájl letöltése naponta minden usernek.
Remélem érthetően fejeztem ki magam. Tehát nem azt kérdem hogy speciálisan hogy kell integramod2-be beágyazni egy ilyet, hanem hogy egy általános php script van-e ami minden php alapú portálhoz jó lenne.......lehet nagy hülyeséget kérdeztem, de azért gondoltam ennyit megér.............. 
Előre is köszi a válaszokat és az esetleges segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest