- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy feltöltő scriptet az oldalamra. Egy olyat ami egyszerű, hogy az összes látogató könnyedén tudja használni. Egy feltétel kéne hogy megvalósuljon a scriptbe:
Egy általam megadott webcímre kéne feltöltenie a cuccosokat.
Ugyan az oldalamnak már van egy beépített feltöltő pluginja, de az, az oldal saját szerverére tölti fel ahol a fájlfeltöltés mérete 12mb-ra van korlátozva, ám van egy másik tárhelyünk is ahol jóval nagyobb fájlméretek is engedélyezve vannak.
Valaki tudna ajánalani egy kész scriptet, amibe esetleg már csak a feltöltés helyét kellene megváltoztatni?
Köszi szépen előre is a segítség(ek)et! -
verser233
senior tag
sziasztok!
Arra volnék kíváncsi hogy van egy IPB fórumon és van-e arra lehetőség hogy egy bizonyos fórumban levő topikokba ha bemmennek akkor addig nem tud visszamenni, kimenni a topikól amíg az add reply gombra nem kattintott és írt valamit?
Ne kérdezzétek mire kéne, kell és kész
Köszi előre is a válaszokat!
[Szerkesztve] -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legmegfelelőbb topik kérdésemre/kérésemre, de azért felteszem, max valaki átirányít engem máshová.........
Szóval: Van egy portálom egy ún. integramod2 alapú portál, hasonló mint a phpnuke. És azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e valami általános php scriptet feltölteni az oldalra (ami ezen a php integramod2 alapon is működne), amely korlátozná a napi letöltések számát a usereknél? pl 2 fájl letöltése naponta minden usernek.Remélem érthetően fejeztem ki magam. Tehát nem azt kérdem hogy speciálisan hogy kell integramod2-be beágyazni egy ilyet, hanem hogy egy általános php script van-e ami minden php alapú portálhoz jó lenne.......lehet nagy hülyeséget kérdeztem, de azért gondoltam ennyit megér..............
Előre is köszi a válaszokat és az esetleges segítséget! -
verser233
senior tag
hm, esetleg az én problémámra tudna valaki gyógyírt? (lásd feljebb picivel)
-
verser233
senior tag
Sziasztok!!!!
Nekem jelen esetben így működik az oldalam:
le akar tölteni a user egy file-t akkor előtte egy hírdetésre kell kattintania, mert csak azután tudja letölteni az adott file-t (chop által kreált sricpt). Most ezt szeretném kibővíteni úgy a user ne csak rákattintson a bannerra és már tölti is a file-t, hanem hogy valahogy a script(??) mérje az időt amit a bannerra kattintás során tölt, és mondjuk hogy 2 perc ott lét után, tudja csak letölteni a file-mat. ha kevesebb mint 2 percig volt, akkor írjon ki neki hibaüzit, hogy nem volt elég ideig rajta. Lehetséges ez valahogy? -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy olyan hóhullás legyen az oldalamon, hogy a hó az oldal alján ''gyülekezzen''Egyszer láttam ilyet egy oldalon és nagyon megtetszett
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Remélem tud nekem segíteni valakiolyan scriptre volna szükségem ami a kötvetkezőt tudja:
- Szóval, Az kéne hogy a script figyelmeztesse a felhasználót, ha a letöltés gomb megnyomása előtt nem kattintott rá egy leírásomra (Segítség leírás, amit mindnekinek célszerű lenne elolvasni mielőtt letölt egy file-t. Szóval hogy a script ''érzékelje azt, hogy ráment a download gombra de előtte nem olvasta ely a help leírásomat, akkor addig ne tudon tölteni amíg a help file-t nem olvasta el
Remélem érthető
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest