Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Még egy kicsit emésztenem kell a leírtakat, amihez idő kell. Sajnos továbbra sem működik a program. Elmentettem .js-ben, azt írta, az első sor első karaktere hibás

Belinkelem az egész kódot (berakom a hszbe*), mert máshol is lehet benne hiba nem csak az elején, és nem csak szintaktikai, de alapvetően annyi segítségre lenne szükségem, hogy a promptig működjön. És egyenlőre böngészőben futtatott offline program a cél, nomeg a tanulás..<html>
<head>
<script type="text/javascript">
var n=prompt('A számok összege egytől ezerig, melyek oszthatók ezzel a számmal:');
var szamokosszege=0;
while(!isFinite(n)){
n=prompt('A számok összege egytől ezerig, melyek oszthatók ezzel a számmal:');
}
document.write('A megadott szám: ', n , <br />)
for(var i=1;i<=1000;++i){
if(i%n==0){
szamokosszege+=i;
}
}
document.write('A megadott számmal osztható számok összege egytől ezerig: ', szamokosszege);
</script>
</head>
<body>
</body>
</html>Azt a kódoló programot sem tudtam még kipróbálni. Válasszal ráértek

Szerk.: így megnézve a hszt, az első html nem piros, hanem fekete. (Azért használok pl prompt-ot, mert videóban ezeket láttam. De majd áttérek a beviteli mezőre
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest