- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Egy jó ideje már jasmine-el tesztelek TDD-vel, újabban meg cucumber-el BDD-vel. Szerintem jasmine teljesen alkalmas munkára. Mocha-t is megpróbáltam annak idején, de nem sikerült elindítani sem...
Most nem melózok egy ideje, biomérnök állást keresek, meguntam a programozást, mármint azt a részét, hogy tucat webshopokat kell php-ben programozni. Ki nem állhatom azt a nyelvet, elég volt belőle pár év.Jövőre ha lesz egy kis szabadidőm labor mellett, akkor összeszórok egy cucumber+jasmine kombinációt, mert a mostani cucumber elég fapados, és csak annyira lenne szükség, hogy jasmine fölé építsünk egy speckó test loadert, ami a gherkin syntax-os scenario-kat lefordítja jasmine-re. Ezt azért pár hét alatt össze lehet hozni sztem. Elvileg talán még gherkin parser is van készen, csak össze kell tákolni a jasmine-el.
Közben sikerült összekombinálni jasmine+browserify+karma+gulp-ot. Még dolgozok rajta pár órát, aztán felteszek egy project templatet github-ra. Jó lenne még ilyen finomságokat, hogy sourcemap meg coverage meg ilyesmik is beletenni. Talán majd később. Ha fent van, akkor hozzácsapok egy babelify-t is külön branch-en aztán belinkelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most nem melózok egy ideje, biomérnök állást keresek, meguntam a programozást, mármint azt a részét, hogy tucat webshopokat kell php-ben programozni. Ki nem állhatom azt a nyelvet, elég volt belőle pár év.