Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iOS alkalmazások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogyan oldható meg a következő probléma. Először is elkell mondanom, hogy most tanulom az alapokat JS-ből, hobbi szinten gyakorlok kérlek ne kövezettek meg.
Csináltam egy weboldalt ahol fellehet tölteni egy változó tartalmát pl.:var x = 'amit beírsz a weboldalon'
Ennek a var x tartalmát szeretnék ajax posttal tovább küldeni PHP-ba. Ez már mind működik gombnyomásra. Beállítottam a gombnak egy időzítést, így nyomja a postot 1.5mp-ként. Gondolkodtam, hogy tovább kellene az egészet fejleszteni. Lehetséges olyat csinálni, hogy valami figyelje a változót értékét, és ha bekerül mondjuk egy "A" betű akkor automatikusan ugorjon az ajax posthoz?
Szval hogy ne gombbal működjön és postoljon fölöslegesen 1.5mp-ként, hanem a változóhoz kötve, így csak akkor postol ha valamit beírnak. A gombot szeretném elhagyni, hogy ne kelljen nyomogatni. Lehetséges ilyesmit elérni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csináltam egy weboldalt ahol fellehet tölteni egy változó tartalmát pl.: