- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
martonx #5344 üzenetére
Az SSD valószínűleg elfedi a memóriahiány miatti vergődést (én 4 GB memória mellett kizárólag HDD-n próbáltam). 4 GB-tal sokkal lassabban indul a VS2013, mint egy VS2010, sokkal lassabban tölt be 30-40 projektes solutionöket, és vannak olyan editorok, amelyek használatához a vergődés miatt ekkor fokozott türelem kell (a XAML például ilyen), szóval a lassúság érzete lehet projekttípustól függő is. Én ezért aztán reflexből 8 GB memóriát adtam legutoljára a VM-nek, amikor ki kellett deríteni egy OS specifikus nyűgöt, és szükség volt adott platformon ehhez fejlesztői környezetre
A TFS-es rész innen vettem, VS2015-ben szigorítottak rajta (bár ez engem az otthoni gépen nem fog érinteni, nem kedvelem a beépülő verziókezelőket, ha SVN és Git repóid vannak, akkor funkcionalitásban és megbízhatóságban a SmartSVN és SmartGit közelében sincsen egyik sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest