Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Ja, csak közbe haladnék is vele, mert le kell adni, de ilyen kis szépség hibák vannak benne.

(#5165) Sk8erPeter
Úgy értem, hogy egy snake-t kell csinálni, és a kígyó ha nekimegy a falnak akkor a másik oldalon kicsit beljebb jön be, meg ilyenek. Azért mondta, hogy játszani lehet a játékkal, csak csúnya, hogy nem ott jön be ahol kellene.
(#5166) Lortech
Tudom, hogy hol a hiba, de nincs most időm logikázni rajta, hogy ugyan mit is kellene odatenni, hogy az úgy működjön. De amúgy én is inkább szenvedek legtöbbször, hogy jó legyen és csak aztán lépek tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő