- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Ja, csak közbe haladnék is vele, mert le kell adni, de ilyen kis szépség hibák vannak benne.

(#5165) Sk8erPeter
Úgy értem, hogy egy snake-t kell csinálni, és a kígyó ha nekimegy a falnak akkor a másik oldalon kicsit beljebb jön be, meg ilyenek. Azért mondta, hogy játszani lehet a játékkal, csak csúnya, hogy nem ott jön be ahol kellene.
(#5166) Lortech
Tudom, hogy hol a hiba, de nincs most időm logikázni rajta, hogy ugyan mit is kellene odatenni, hogy az úgy működjön. De amúgy én is inkább szenvedek legtöbbször, hogy jó legyen és csak aztán lépek tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- potyautas: Norvég nyár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest