Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Én, mint a jquery egyik legnagyobb ellensége, mégis minden projektemben használom. Miért?
Mert a CSS3 selectorok még mindig nem az igaziak, noha az ES5-tel nagyságrendi ugrás következett be. És még mindig macera mondjuk class alapján kijelölt dom elemek összességéhez hozzáadni mondjuk egy click eseményt.
Aztán ott van az ajax, ami mostanra már szintén nem vészes plain js-sel, de azért egy jsonp, vagy egy async false kikényszerítés miatt, mégis sokat segít a jquery.
És akkor még nem beszéltünk a touch eventekről sem...
A jquery animations részét pedig évek óta abszolút nem használom.
Illetve mindezek mellett, ha az ember behúz egy jquery UI-t, vagy valami más plugint, akkor ismét ott van, hogy jquery kell hozzá. Ha meg már ott van, akkor miért ne használjuk.
Nagyon sok energiát fektettem egy időben abba, hogy plain js-t használjak, még egy mini js lib-et is elkezdtem írni, ami pont ezt a pár gyakran használt jquery funkciót valósítja meg, de valahogy mindig oda jukadtam ki, hogy még mindig a legkissebb rossz, behúzni a jquery-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest