Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Multkor írtam az egyik topikba, hogy elég sok task runner van ma már a JavaScriptes világban, Grunt, Gulp, Broccoli, stb.. és egy lapon említettem ezeket az npm-el. A legutóbbi itthoni kis projektemnél már én sem használtam Grunt-ot, hanem egy az egyben az npm-re támaszkodtam, és, hogy őszinte legyek tényleg elég bíztató. Örvendetes, hogy egy csomó felesleges dependency-t és boilerplatet meg tudok vele spórolni. Kérdés, hogy meddig tartható fent ez az állapot, ha egy bizonyos méretet meghalad a projekt, akkor lehet, hogy már ez is átláthatatlan lesz, és valami más megoldást kell keresni. Illetve, amire nem sikerült megoldást találnom, hogy hogyan tudnék task streameket felállítani ezzel a módszerrel? Nevén nevezve, ha elindítok egy watchify taskot akkor hogyan tudok erre szubszekvens eseményeket definiálni?
Ebben a témában most olvastam egy jó cikket és ez ösztönzött, hogy írjak, csak meg akarom osztani a linket
Why we should stop using Grunt & GulpA szerző ezt írja a cikk végén:
In my next post, I'll be detailing the ins and outs of npm and how to use it effectively, showing how you can have an extendable config, multiple tasks, streaming tasks, and more.
Úgyhogy én nagyon várom a folytatást.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Byintek Love U14 Projektor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest