Hirdetés
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
honda 1993 #4349 üzenetére
Javascript-el meg lehet irni hozza a tobbit? (tehat hogy ne csak ott legyenn az oldalamon, hanem mukdjon is.)
Vagy ezt csak php val lehet?
Meg lehet JS-ben is írni, ha a szerveren NodeJS fut, és te abban valósítod meg a rendszeredet, de te valószínűleg nem erre gondoltál. A megoldás lehet PHP, Ruby, Python, ASP.NET vagy bármilyen szerveroldali megoldás, az a lényeg, hogy ehhez nem elég a kliensre letöltődő HTML + JS, hanem kell egy kiszolgáló és rajta futó logika.Nem tudom hogy a"kijelentkezest hogy lehet megirni. Vagy ez csak akkor fog latszani ha javascriptel vagy phpval megirom hozza a tobbit?
Session alapú megoldás kell neked, esetleg REST implementációnál ticketek használata. De úgy érzem, mindkettőtől még nagyon messze állsz, előbb a kliensoldali JS-tel kellene képbe kerülnöd, és látni, mi a kliens feladata, mi a szerver feladata, mi fut a kliensen, mi fut a szerveren, a kettő hogyan kommunikál.Sk8erPeter: csak 15 perc, mert egy másik feladványra elkészült előtte egy hasonló stílusú Ascii85 megoldásom, és azt donornak felhasználtam. Jó móka volt az egész, és úgy éreztem, a végeredmény kellően sokkoló lett első pillantásra ahhoz, hogy egy uglifieren ne küldjem még keresztül a kódot
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest