Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát végül is ötletadónak nem rossz, de szerintem értelmesebb lenne akkor már inkább más nevet adni az ilyen custom kódoknak, ha már az eredeti működést elcseszi.
Mármint ha kiemeljük a kontextusból az event handlert, és fogalmunk sincs róla, hogy ez úgy készült, hogy át lett definiálva a beépített addEventListener, mert mondjuk más fejlesztők vagyunk, mint aki ezt készítette. Szóval ez akkor lenne poén, ha az eredeti szintaktikával is helyesen működne (értsd: az event handler az eventet kapná első argumentumként, ahogy eredetileg is van, nem az event.targetet), és így "hordozható" lenne. Na mindegy, amúgy jópofaszság. 
Fú de sokat pofáztam, szóval így jobb sztem akkó' má':
http://jsfiddle.net/LLkV4/2/
De nem is tudom, minek analizáltam ennyit a dolgot, fáradt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G DS 8+128GB, fekete
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mármint ha kiemeljük a kontextusból az event handlert, és fogalmunk sincs róla, hogy ez úgy készült, hogy át lett definiálva a beépített