- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
Sziasztok,
A múltkor kérdeztem hasonlót, ezúttal pontosítanék:
Meg lehet valósítani Javascript+AJAX-al egy olyan működést, hogy egy weboldal a szöveg (+ esetleg szöveg közbeni kép) tartalmát pl egy txt file-ból, (nem muszáj .txt-nek lennie, de talán ez a legkézenfekvőbb) vagy egy WYSIWYG editorral szerkesztett html-ből töltse be?
A lényeg az lenne, hogy egyszerű módon a weboldal gazdája tudja módosítani a weboldal információit/tartalmát.
Mivel már adott egy HTML+CSS+JQuery plugin-ekkel teletűzdelt, kialakult megjelenéssel, 'design'-al rendelkező oldal, így jó lenne ha nem kellene teljesen átszabni pl PHP-s alapokra.És ha ez megoldható, akkor az AJAX avagy HTML környékén mégis merre induljak el, melyik téma foglalkozik az ilyen file kezeléssel?
Ahogy nézegettem példákat azt találtam, hogy létezik valami FileAPI a legújabb html leírásban. (ami pl itt található: [link]) és részben ezzel oldják meg a filekezelést.
Arra sajnos nincs most idő, hogy hosszasan belemélyedjek az AJAX rejtelmeibe (bár tudom ezt kellene) ezért is próbáltam elsőre, hogy kész példakódokat nézegetek-elemzek, ám nem találtam pontosan ilyen megvalósítást még.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest