Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hogyhogy nem kezeli le? A második utasítás meg se fog hívódni, mert az exceptiontől kiszáll abból a belső blokkból. Ez a dolgok természetes rendje, a második függvényhívásig nem jut el a program se try blokkban, se anélkül, ha kivételt dob az első.
Igen-igen, ezt tudom, pont erre irányult a kérdés, hogy hogy lehetne a második utasítást is lekezelni ugyanabban a try-ban, csak nem tudtam jól megfogalmazni :/
Egyébként köszönöm az ötleteket, pont ilyen válaszra számítottam, ámbár amiket írtál azokat ismertem. Ezek az én függvényeim, nem csinálnak semmit, csak az első a jQuery objektumhoz "simán" hozzáfűzött függvény, míg a második a jQuery.prototype-hoz fűzött, az első azért dob biztosan kivételt, mert a függvényt a deklarált objektum után hoztam létre, így a meghívott objektumnak nem lesz showText() metódusa, míg a második esetben, prototype-nál igen, így az nem dob kivételt. Innen jött a kérdés
De akkor mostmár tudom, hogy ahogy írtam úgy semmiképp nem lehet, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- HTPC (házimozi PC) topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest