- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt a Visual Event bookmarkletet vágjátok?
http://www.sprymedia.co.uk/article/Visual+Event+2
"Visual Event is an open source Javascript bookmarklet which provides debugging information about events that have been attached to DOM elements. Visual Event shows:
» Which elements have events attached to them
» The type of events attached to an element
» The code that will be run with the event is triggered
» The source file and line number for where the attached function was defined (Webkit browsers and Opera only)
» In addition to being useful for debugging your own code, Visual Event can be used as an educational tool, showing how many web-sites have been authored."Van Opera-extension is:
https://addons.opera.com/en/extensions/details/visual-event-2/?display=enSzépen mutatja az event handlereket, ha az adott elem fölé visszük az egeret, például most megnéztem a jquery.com-ot, az alsó Quick Access mező fölé vittem:
Ezt elvileg lehet a developer toolbar segítségével is, de szerintem sokkal macerásabb, meg nem ennyire gyorsan áttekinthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest