Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mé' pont én?

Túl sok tapasztalatom ilyen progress baros dologgal nincs, de mondjuk szerintem az is lehetne egy opció, hogy egy adatbázis-táblában lehetne tárolni egy adott "batch-folyamathoz" az aktuális állapotot, timestamppel, kiegészítő adatokkal együtt. Vagy úgy, hogy előre fel lenne töltve, hány darab feldolgozásra lesz szükség egy adott folyamatnál, aztán akár a részfolyamatok is bekerülhetnének, majd ha egy-egy feladat befejezésre került, ez törlődne a táblából; vagy úgy, hogy folyamatosan, egy adott rész elkészítésénél feltöltögetésre kerül ez a tábla, aztán a végén ezt lehetne csekkolni, kiíratni mindenfélét, majd lehet tisztítani az ide bekerült adatokat.
És ennek a táblának az aktuális folyamathoz tartozó állapotát is lehetne pollozni AJAX-szal.
Legalábbis így elsőre szerintem még ez lenne a legegyszerűbb. De biztos ezt a feladatot is vagy 25-féleképpen meg lehetne oldani, de nekem most ez jutott eszembe első körben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Micro Four Thirds
- Formula-1
- Diablo IV
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest