Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mé' pont én?

Túl sok tapasztalatom ilyen progress baros dologgal nincs, de mondjuk szerintem az is lehetne egy opció, hogy egy adatbázis-táblában lehetne tárolni egy adott "batch-folyamathoz" az aktuális állapotot, timestamppel, kiegészítő adatokkal együtt. Vagy úgy, hogy előre fel lenne töltve, hány darab feldolgozásra lesz szükség egy adott folyamatnál, aztán akár a részfolyamatok is bekerülhetnének, majd ha egy-egy feladat befejezésre került, ez törlődne a táblából; vagy úgy, hogy folyamatosan, egy adott rész elkészítésénél feltöltögetésre kerül ez a tábla, aztán a végén ezt lehetne csekkolni, kiíratni mindenfélét, majd lehet tisztítani az ide bekerült adatokat.
És ennek a táblának az aktuális folyamathoz tartozó állapotát is lehetne pollozni AJAX-szal.
Legalábbis így elsőre szerintem még ez lenne a legegyszerűbb. De biztos ezt a feladatot is vagy 25-féleképpen meg lehetne oldani, de nekem most ez jutott eszembe első körben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő