- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mé' pont én?
Túl sok tapasztalatom ilyen progress baros dologgal nincs, de mondjuk szerintem az is lehetne egy opció, hogy egy adatbázis-táblában lehetne tárolni egy adott "batch-folyamathoz" az aktuális állapotot, timestamppel, kiegészítő adatokkal együtt. Vagy úgy, hogy előre fel lenne töltve, hány darab feldolgozásra lesz szükség egy adott folyamatnál, aztán akár a részfolyamatok is bekerülhetnének, majd ha egy-egy feladat befejezésre került, ez törlődne a táblából; vagy úgy, hogy folyamatosan, egy adott rész elkészítésénél feltöltögetésre kerül ez a tábla, aztán a végén ezt lehetne csekkolni, kiíratni mindenfélét, majd lehet tisztítani az ide bekerült adatokat.
És ennek a táblának az aktuális folyamathoz tartozó állapotát is lehetne pollozni AJAX-szal.
Legalábbis így elsőre szerintem még ez lenne a legegyszerűbb. De biztos ezt a feladatot is vagy 25-féleképpen meg lehetne oldani, de nekem most ez jutott eszembe első körben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 2042
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Battlefield 6
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Mohs EVO kerámia védelem (50 ml)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest