Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kell egy már meglévő adatbázis az alkalmazáshoz, amiben területek vannak (városok, települések, kerületek, épületek, stb.). És mivel nekem nincs adatbázisom, és ezt nagyon időigényes felépíteni, ezért kellett keresni valami ilyen szolgáltatást...
Sajnos tapasztalom, hogy nagyon felületes a dokumentáció, amit nem is értek (bár hozzáteszem, hogy az egész WikiMapia oldallal kapcsolatosan vannak számomra érthetetlen megoldások).
A témavezetőm ötlete volt az oldal használata (én korábban nem is ismertem), ő mondta, hogy ez alapján csináljuk meg az alkalmazást.
Igazából egy helymeghatározásból állna az egész, majd a meghatározott pozícióhoz kapcsolódóan olyan információkat jelenítene meg az alkalmazás, hogy melyik országban/városban/kerületben/kerület-részben van a felhasználó.
Lassan már úgy vagyok vele, hogy jobban járnék, ha saját adatbázist hoznék létre az egészhez, mert ma is több órát elcsesztem a wikimapia api miatt és nem jutottam semmivel előbbre.
Meg a legnagyobb baj az az egésszel, hogy a félév előtt nem foglalkoztam egyáltalán javascripttel és így azért nem egyszerű nekilátni a dolgoknak.
Ha esetleg tudtok adni valami tippet, hogy merre induljak el, hol találok ehhez a témához hasznos infókat, akkor nagyon hálás lennék nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest