- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
-
-
sekli
addikt
igen, írtam is, hogy én nem ezzel szoktam ausztriába eltalálni, mert symbianon van más lehetőség is, egyébként a vektortérképes verzióval készült valami navigáció, a forumban van mindig a change log, de nagyon nem jártam utána...
ezek a képek már a vektor-os térképből vannak: -
sekli
addikt
egyébként van már valami megoldás, hogy a google maps-ból le lehessen menteni a térképeket...? Régebben próbáltam, gmap makerrel, akkor csak a domborzati-t tudtam lementeni de azt se azok között a koordináták között mentette le pontosan, mint ahogy megadtam, így még kalibrálni kellett volna, arra meg nem volt időm, ezért az openstreetmaps-ről szedtem le, de sajnos az azért nem elég részletes...
-
sekli
addikt
Én okostelefonon is gyakran a TrackMyJourney-t használom geocachingre, vitorlázáshoz, a navigációra is most kezd rágyúrni a fejlesztő, ingyenes program, és példás a support, javasoltam már egy-két ötletet, amit a következő buildekbe berakott. Remek program, csomó grafikon, műszer, diagram, térkép, loggolás, route...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest