- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
Érdemes föltenni a 0.9.95-ös verziót, sokat javult a memóriakezelése a TrekBuddy-nak!
-
Kimmuriel
aktív tag
A TrekBuddy a tuhu-s térképpel Hűvösvölgynél mindig kirohad OutOfMemoryError-ral!
-
Kimmuriel
aktív tag
TB alatt van tuhu-s térképem, de használhatatlan zoom szinten, és minden egyes zoomoláskor külön kell megnyitogatni az egyes rétegeket, szóval baromi idegesítő... Jó lenne tudni, hogyan kell tuhu-s térképet beszerkeszteni alá, és akkor megcsinálhatnám jobb zoom szinttel is, hogy használható legyen.
A We Travel egy katasztrófa, egyszerűen arra sem bírok rájönni, hogy hogyan kell használni a menüjét, hülyére nyomkodom a mobilom és nem csinál semmit. Úgyhogy letöröltem.
A TrekBuddy nagyon szimpi, csak hát jó lenne, ha tudna olvasni Garminos .img kiterjesztésű, vektoros térképeket is, nemcsak raszterest. Utca szintű Gugli térkép és tuhu kellene hogy megférjen egymás mellett 2 GB-on TB alatt, és akkor nagyon boldog lennék! -
Kimmuriel
aktív tag
Sziasztok!
Én mostanság kezdtem el kicsit komolyabban utánajárni az offline Java alapú térképprogiknak. Egy Nokia 6300-át használok, amiben ugyan nincsen beépített GPS, azonban Bluetooth-on keresztül kiválóan együttműködik a MobileAction i-gotU GT-200e GPS trackerrel.
Elég sok progival sakkozgatok, a Mobile GMaps már régóta ott figyel a telómon, viszont a GPS-t csak nemrég szereztem be, így csak mostanában kezdek rájönni, hogy jó lenne valami komolyabb progi is.
Ami eddig nagyon bejött, az a TrekBuddy és az orosz fejlesztésű MapNav (térkép nélküli navigációra még szóba jöhet a vlkGPS is). Viszont a legnagyobb szívfájdalmam, hogy sehogy sem tudok egyik alá se bevarrni normális, használható zoom szintű térképeket a turistautak.hu-ról. Egyszerűen fogalmam sincs, hogyan lehetne legenerálni a megfelelő térképeket a progikhoz..
Városokban az utcai közlekedéshez semmi szükségem GPS-re, ellenben nagyobb kirándulásoknál az erdő közepén nagyon is hasznos lenne a navigáció, viszont a susnyás kellős közepén egy Gugli térképpel sz*rt se érek!Mindegyik Java alapú térképprogi raszteres képekként tárolja a térképrészleteket, így bődületes mennyiségű helyet foglalnak a memóriakártyán (részemről kizárólag offline módban üzemelő progik jöhetnek szóba). Márpedig nekem többféle térkép kell: egy utcaszintű Gugli térkép a városi közlekedéshez és egy turistautakat jelölő térkép. A nagy tárhelyigény miatt sehogy sem tudom a kettőt együtt tető alá hozni!
Fontos lenne még a tracklog készítése és az előre definiált útvonalak beolvasása (hogy menet közben ehhez lehessen igazodni), viszont ezt az mGmaps egyáltalán nem tudja.
A turistautak.hu-n lévő térképet sikerült már valamelyikőtöknek bevarrni offline módban valamelyik térképprogi alá?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- DOOM - The Dark Ages
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest