- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
Üdv!
JTree-vel szeretném megjeleníteni a településeket megyékre lebontva.
Hogy tudom azt elérni hogy ha bent vannak a megyék a fában, és tölteném be a településeket egy fileból akkor tudja hogy melyik megye alá kell beszúrnia az adott települést?
Az megvan hogy hogyan döntöm el hogy melyik megye, csak azt nem hogy ezután hogy tudom megmondani neki hogy na ezt most ide szúrd be szépen...
Van egy telepulesek osztalyom melynek van egy megyeID adat tagja is, ez alapján könnyen megtudom mondani h az adott megyéhez melyik települések tartoznak.Előre is köszi a válaszokat!
-
dany27
őstag
hello
egy olyan kérdés hogy honnét tudom leszedni a JDK-t mert a hivatalos link az nálam halott

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi