- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spyx
tag
Hali
Hát igazából már megoldottam egy kicsit butábban. Eclipse-hez installált Visual Editorral létrehoztam egy Application-t amibe egy Jframe majd ebbe egy Jpanel van ültetve. Ezt mint legenerálta nekem.
Aztán elkérem a jPanel Graphics-át és azzal ki tudom rajzolni azt a pár négyzetet meg vonalat amire szükségem van.
Amúgy kössz a segítséget. Ahogy elnézem kb arra jöttem rá ami a második tutorialban van
Üdv. -
Spyx
tag
Hi allz!
Régóta programozom java-ban. Elsősorban kötelezőprogramokat.
Most viszont egy ablakos rendszert kellene készítenem. Milyen konténert ajánlanátok amiben tudok rajzolni könnyen vonalakat és pontokat, AWT-t vagy Swing-et használjak és abból is mi az ajánlott a rajzoláshoz.
Előre is köszi. -
Spyx
tag
Lenne két kérdésem:
1. miért írja ki a javac.exe és a java.exe parancssorból való futtatáskor hogy hozzáférés megtagadva? Két napja még működött. Azóta újrainstalláltam de úgyanúgy ezt írja ki.
Ha total commanderben ráenterezek akkor lefutnak ,de így meg nem tudom paraméterezni normálisan.
2. a RandomAccessFile osztályban hogyan tudok normálisan int-et kiiratni?
mert a write() mindig valamilyen szemetet tesz be a sorvége karakter elé a writeINT meg négy byte-ot ír ki a 2 jegyű számokhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest