- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spyx
tag
Hali
Hát igazából már megoldottam egy kicsit butábban. Eclipse-hez installált Visual Editorral létrehoztam egy Application-t amibe egy Jframe majd ebbe egy Jpanel van ültetve. Ezt mint legenerálta nekem.
Aztán elkérem a jPanel Graphics-át és azzal ki tudom rajzolni azt a pár négyzetet meg vonalat amire szükségem van.
Amúgy kössz a segítséget. Ahogy elnézem kb arra jöttem rá ami a második tutorialban van
Üdv. -
Spyx
tag
Hi allz!
Régóta programozom java-ban. Elsősorban kötelezőprogramokat.
Most viszont egy ablakos rendszert kellene készítenem. Milyen konténert ajánlanátok amiben tudok rajzolni könnyen vonalakat és pontokat, AWT-t vagy Swing-et használjak és abból is mi az ajánlott a rajzoláshoz.
Előre is köszi. -
Spyx
tag
Lenne két kérdésem:
1. miért írja ki a javac.exe és a java.exe parancssorból való futtatáskor hogy hozzáférés megtagadva? Két napja még működött. Azóta újrainstalláltam de úgyanúgy ezt írja ki.
Ha total commanderben ráenterezek akkor lefutnak ,de így meg nem tudom paraméterezni normálisan.
2. a RandomAccessFile osztályban hogyan tudok normálisan int-et kiiratni?
mert a write() mindig valamilyen szemetet tesz be a sorvége karakter elé a writeINT meg négy byte-ot ír ki a 2 jegyű számokhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Robogó, kismotor
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Vírusirtó topic
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest