Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spyx
tag
Hali
Hát igazából már megoldottam egy kicsit butábban. Eclipse-hez installált Visual Editorral létrehoztam egy Application-t amibe egy Jframe majd ebbe egy Jpanel van ültetve. Ezt mint legenerálta nekem.
Aztán elkérem a jPanel Graphics-át és azzal ki tudom rajzolni azt a pár négyzetet meg vonalat amire szükségem van.
Amúgy kössz a segítséget. Ahogy elnézem kb arra jöttem rá ami a második tutorialban van
Üdv. -
Spyx
tag
Hi allz!
Régóta programozom java-ban. Elsősorban kötelezőprogramokat.
Most viszont egy ablakos rendszert kellene készítenem. Milyen konténert ajánlanátok amiben tudok rajzolni könnyen vonalakat és pontokat, AWT-t vagy Swing-et használjak és abból is mi az ajánlott a rajzoláshoz.
Előre is köszi. -
Spyx
tag
Lenne két kérdésem:
1. miért írja ki a javac.exe és a java.exe parancssorból való futtatáskor hogy hozzáférés megtagadva? Két napja még működött. Azóta újrainstalláltam de úgyanúgy ezt írja ki.
Ha total commanderben ráenterezek akkor lefutnak ,de így meg nem tudom paraméterezni normálisan.
2. a RandomAccessFile osztályban hogyan tudok normálisan int-et kiiratni?
mert a write() mindig valamilyen szemetet tesz be a sorvége karakter elé a writeINT meg négy byte-ot ír ki a 2 jegyű számokhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő