- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Superhun #3231 üzenetére
Azt reméltem valahol csak rögzítette legalább azt az állapotot, ami a program indulásakor volt. Tehát azt elfogadom, hogy elfelejti azokat a fájlokat, amiket a program indítása és a Feladatkezelőből történő leállítása között adtam a letöltési listához. De illene emlékeznie azokra, amiket korábban adtam a letöltési listához.
Szerintem ez a Java-s letöltőprogram lassította le a gépem. Mikor az utolsó nagyobb fájlcsomagot hozzáadtam a listához nem bírta és szinte lefagyott a program. Pedig mindenki dicsérte. -
tknof1871
őstag
Üdv! Van egy letöltéskezelő program, a JDownloader, amit Java nyelven írtak. Nagyon lelassult a Windows, ezért a Windows Feladatkezelőben az Alkalmazásoknál leállítottam a JDownloadert. De mikor később megint elindítottam, akkor a letöltési lista üres volt. Vissza lehet hozni a letöltési listát vagy elvesztettem?
Bocs, hogy itt teszem fel a kérdést, de már máshol megtettem, eltelt 24 óra és nem volt válasz. Hátha itt valaki tudja. -
tknof1871
őstag
válasz
Superhun #3111 üzenetére
Üdv! Letöröltem mindegyiket. Java 7 Update 9, Java(TM) 6 Update 32, JavaFX 2.11. Elmentem erre az oldalra http://www.java.com/en/download/chrome.jsp?locale=en. Letöltöttem ezt a fájlt: chromeinstall-7u9.exe. Gépet újraindítottam és megpróbáltam telepíteni, de akkor ezt a hibaüzenetet kaptam:
Error - Java Installer
Downloaded File C:\Documents and Settings\ITT AZ ADMIN JOGÚ FIÓKOM NEVE\Application Data\Sun\Java\jre1.7.0_09\java_sp.dll is corrupt.
[OK]Az uninstalálásokat és a telepítést is az admin jogú fiókommal csináltam, amikor a nem admin jogú fiókkal nem voltam belépve. Mit kell most tenni?
-
tknof1871
őstag
Üdv! A Jdownloader-t nem tudom elindítani. Azt írja:
Launch4J
The registry refers to a nonexistent Java Runtime Enviroment installation or the runtimne is corrupted
A rendszer nem találja a megadott elérési utatA Programok telepítése és törlése ezeket a Java-kat sorolja:
Java 7 Update 9
Java(TM) 6 Update 32
JavaFX 2.11Néha feljön a tálcán egy kis ikon, hogy frissíthetem a Java-t, de sosem sikerül végig csinálni. Most nem tudom, mi a hibaüzenet abban az esetben. Mit csináljak?
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Van két felhasználói fiókom az operációs rendszeren. A Java Update ikon mindig csak akkor jelenik meg a tálca jobb oldalán, ha a nem adminisztrátor jogú fiókkal fut az operációs rendszer. Gondolom azért mindig, mert hiába telepítem a frissítést, ahhoz adminisztrátor jog kellene. Hogyan tudom végre frissíteni a Java-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest