- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
don_peter
senior tag
Mesterek, kérném a segítségeteket.
Van egy SQL lekérdezésem, abban sok adat és köztük egy kép URL-je is.
Szeretném ezt a sok adatot listában megjeleníteni és minden adat elején a kis képet is kitenni, ami az URL-en van.
Tudnátok segíteni?public ResultSet TableResult(String SQL, JFrame frame)
{
ResultSet resultSet = null;
try{
Connection myConn = MySQLConnection.getConnection();
PreparedStatement preparedStatement = (PreparedStatement) myConn.prepareStatement(SQL);
resultSet = preparedStatement.executeQuery();
return resultSet;
/*while(resultSet.next()){
return true;
}*/
}catch (Exception exception){
JOptionPane.showMessageDialog(frame, "Database error: " + exception.getMessage());
}
return resultSet;Tudom, hogy nagyon fapados a lekérdezésem, de még csak most kezdtem el vele foglalkozni és ez lesz az első "önálló" programom.
Ez a kis rutin visszatérési értékét kellene listában megjelenítenem, és minden sor elején a képet kitenni, ami kb 10x10px nagyságú, hogy a sorokra illeszkedjen.
Kérdés, hogy mivel oldjam meg a listázást, hogy megjelenjen a kép is.
Eddig próbáltam TextArea-ban és TextPane-ban, de nem működött a kép, tövábbi adat megjelenne.
Egy sql lekérdezés ilyesmi:SELECT nev, leiras, kepFROM felhasznalok
Előre is köszi.
-
don_peter
senior tag
válasz
togvau #11703 üzenetére
Te benne vagy a témában? Indítottam neki témát, ha esetleg lenne további infód és tapasztalatod szívesen venném itt: Flutter téma címe
-
don_peter
senior tag
válasz
disy68 #11699 üzenetére
Igen gyakorlatilag egy böngészőben megvalósítható téma lenne, semmi extra. Legalább is először biztosan nem lesz periféria kezelés. Flutter-t nézegettem, de nem egyértelmű a számomra, még, hogy mind 3 igényt ki tudja e egyszerre elégíteni.
De, akkor ha az eredeti kérdésemet nézzük, java nem lesz alkalmas a feladatra, jól sejtem? Mármint a kereszt platformosítás tekintetében?
-
don_peter
senior tag
válasz
disy68 #11696 üzenetére
Mit jelet a túl komplex megoldás?
Amire szükségem lenne:
Regisztráció
Bejelentkezés, akár közösségi szolgáltatással egybe vonva
Belső email értesítés
SQL adatbázis
jogosultság kezelés
képkezelés
fórum vagy hasonló hirdetéses tevékenység
És az ezekkel járó sallang. Ez weboldal esetén alap, mobil tekintetében nem tudom mennyire alap. -
don_peter
senior tag
Hölgyek Urak!
Kutatgatok, hogy milyen irányba induljak el egy olyan mobileszközökre fejlesztett alkalmazás kivitelezésében, amely kereszt platform tekintetében is megfelelne. iOS és Android alkalmazás lenne egyben, legalább is ami a kódot illeti.
Kaptam ötletet is egy másik topikban, de szeretnék itt is érdeklődni, hogy van e esetleg javaslat java tekintetében. (egyébként a Flutter(Dart) vonal tűnik egyelőre jónak)
- Amit még korábban nem említettem meg, hogy nem csak mobil alkalmazást, de webes felületre is szükségem lesz, tehát ha esetleg van olyan megoldás, amelyet egyszerre mind három platformon reszponzív és kompatibilis módon megjelenhet, az lenne a legjobb. - utóbbi nem feltétel, de az adatbázisuk közös lenne.
Mi a véleményetek? Mit ajánlanátok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest