Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
don_peter
senior tag
Mesterek, kérném a segítségeteket.
Van egy SQL lekérdezésem, abban sok adat és köztük egy kép URL-je is.
Szeretném ezt a sok adatot listában megjeleníteni és minden adat elején a kis képet is kitenni, ami az URL-en van.
Tudnátok segíteni?public ResultSet TableResult(String SQL, JFrame frame)
{
ResultSet resultSet = null;
try{
Connection myConn = MySQLConnection.getConnection();
PreparedStatement preparedStatement = (PreparedStatement) myConn.prepareStatement(SQL);
resultSet = preparedStatement.executeQuery();
return resultSet;
/*while(resultSet.next()){
return true;
}*/
}catch (Exception exception){
JOptionPane.showMessageDialog(frame, "Database error: " + exception.getMessage());
}
return resultSet;Tudom, hogy nagyon fapados a lekérdezésem, de még csak most kezdtem el vele foglalkozni és ez lesz az első "önálló" programom.
Ez a kis rutin visszatérési értékét kellene listában megjelenítenem, és minden sor elején a képet kitenni, ami kb 10x10px nagyságú, hogy a sorokra illeszkedjen.
Kérdés, hogy mivel oldjam meg a listázást, hogy megjelenjen a kép is.
Eddig próbáltam TextArea-ban és TextPane-ban, de nem működött a kép, tövábbi adat megjelenne.
Egy sql lekérdezés ilyesmi:SELECT nev, leiras, kepFROM felhasznalokElőre is köszi.
-
don_peter
senior tag
válasz
togvau
üzenetére
Te benne vagy a témában? Indítottam neki témát, ha esetleg lenne további infód és tapasztalatod szívesen venném itt: Flutter téma címe
-
don_peter
senior tag
válasz
disy68
üzenetére
Igen gyakorlatilag egy böngészőben megvalósítható téma lenne, semmi extra. Legalább is először biztosan nem lesz periféria kezelés. Flutter-t nézegettem, de nem egyértelmű a számomra, még, hogy mind 3 igényt ki tudja e egyszerre elégíteni.
De, akkor ha az eredeti kérdésemet nézzük, java nem lesz alkalmas a feladatra, jól sejtem? Mármint a kereszt platformosítás tekintetében?
-
don_peter
senior tag
válasz
disy68
üzenetére
Mit jelet a túl komplex megoldás?
Amire szükségem lenne:
Regisztráció
Bejelentkezés, akár közösségi szolgáltatással egybe vonva
Belső email értesítés
SQL adatbázis
jogosultság kezelés
képkezelés
fórum vagy hasonló hirdetéses tevékenység
És az ezekkel járó sallang. Ez weboldal esetén alap, mobil tekintetében nem tudom mennyire alap. -
don_peter
senior tag
Hölgyek Urak!
Kutatgatok, hogy milyen irányba induljak el egy olyan mobileszközökre fejlesztett alkalmazás kivitelezésében, amely kereszt platform tekintetében is megfelelne. iOS és Android alkalmazás lenne egyben, legalább is ami a kódot illeti.
Kaptam ötletet is egy másik topikban, de szeretnék itt is érdeklődni, hogy van e esetleg javaslat java tekintetében. (egyébként a Flutter(Dart) vonal tűnik egyelőre jónak)
- Amit még korábban nem említettem meg, hogy nem csak mobil alkalmazást, de webes felületre is szükségem lesz, tehát ha esetleg van olyan megoldás, amelyet egyszerre mind három platformon reszponzív és kompatibilis módon megjelenhet, az lenne a legjobb. - utóbbi nem feltétel, de az adatbázisuk közös lenne.
Mi a véleményetek? Mit ajánlanátok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Arc Raiders
- Le Mans Ultimate
- Revolut
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs