- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
Udemy black friday, hátha valakinek érdekes.

-
MPeter87
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem java programozást tanulni. Az egyetemen volt 2 félév programozás (pascal, delphi), de azokból már semmi nincs meg, így mondhatni nulláról kezdtem. Megvettem a 2 Angster könyvet, olvasom mellette a Nagy Gusztáv oktató anyagot/könyvet is, valamint codecademy-n is okosodom. Mindegyik anyagnak nagyon az elején vagyok még, nem rég kezdtem, de tetszik a dolog és az is, hogy van benne kihívás bőven.
Gondoltam rá, hogy elmegyek tanfolyamra, de pl egy codecool képzést nem tudnék finanszírozni, illetve addig is élni kellene valamiből (másfél év, heti 5x8 óra). Erre mondjuk tudnék jelentkezni, de a kéthetente 4 óra személyes alkalom elriasztott. Úgy gondolom, hogy a könyvek, videók alapján magamtól is meg tudok tanulni sok mindent, így ezeket az ötleteket elvetettem. Nektek mi a véleményetek? Ha a fenti anyagok végére érek, mivel folytassam, ha szeretnék használható tudást magamra szedni?
Itt a topic-ban keresgélve olvastam, hogy van olyan cég, aki képzi vagy tanfolyamra küldi az újoncokat. Tudtok esetleg olyan cég(ek)et említeni, ahol szoktak felvenni így kezdőket?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Zászlóshajó baráti áron! Nubia Z80 Ultra
- Inspiron 14 Plus 7441 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P-64-100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HARMAN KARDON AVR 132 házimozi erősítő
- HORI Force Feedback Truck Control System (HRPC0400)
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest