Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4dg3t
senior tag
válasz
Gyuri16 #1475 üzenetére
namarmost itt az a problema (szerintem), hogy a heap.getClass() csak azt tudja, hogy BinaryHeap, es a <Integer> resz elveszik
Igen, mert a generikussag futasi idoben mar nem letezik.
Ha nem ragaszkodsz a jelenlegi koncepciohoz, akkor az AOP keretrendszerek kozott nezz szet (pl. AspectJ). Az adott feladathoz (metodus futasi idok merese) szvsz a legkulturaltabb megoldast ezekkel lehet osszehozni.
-
g4dg3t
senior tag
válasz
Cathfaern #1439 üzenetére
CardPlayer c1 = new CardPlayer();
Peldanyositas, tehat az oroklesi hierarchian vegighivja a konstruktorokat. Igy System.out-ra kiirodik: pc
CardPlayer c2 = (CardPlayer) is.readObject();
Itt ujra peldanyositas tortenik, de az ObjectInputStream mukodese miatt csak a nem-szerializalhato osztalyok konstruktora hivodik meg. (a szerializalhato osztaly peldanyszintu valtozoit, barmifele inicializalas nelkul egyszeruen visszaallitja a streambol)
Igy csak a Player osztaly konstruktora fog hivodni, es System.out-ra vegul csak pcp kerul kiirasra. -
g4dg3t
senior tag
Most 65% a hatar, de azert illene jobban teljesitenem. Az eddigi peldak alapjan azt latom, hogy eleg sok nyakatekert kerdes van, de ahogy te is irtad, a problemas pontok nagyon hasonloak...par gyakorlo teszt utan mar figyel ezekre az ember.
Neked voltak swinges kerdesek a tesztsorban? Kliensoldalon meg sosem fejlesztettem java-ban (es nem is szeretnek)...nem bannam, ha ezekre nem kellene felkeszulnom. -
g4dg3t
senior tag
SCJP-s tesztsorokat nezegetek par napja. Van par elmeroggyant pelda
Egyik kedvencem:import java.io.*;
class Player {
Player() {
System.out.print("p");
}
}
class CardPlayer extends Player implements Serializable {
CardPlayer() {
System.out.print("c");
}
public static void main(String[] args) {
CardPlayer c1 = new CardPlayer();
try {
FileOutputStream fos = new FileOutputStream("play.txt");
ObjectOutputStream os = new ObjectOutputStream(fos);
os.writeObject(c1);
os.close();
FileInputStream fis = new FileInputStream("play.txt");
ObjectInputStream is = new ObjectInputStream(fis);
CardPlayer c2 = (CardPlayer) is.readObject();
is.close();
} catch (Exception x) {
}
}
}What is the result?
A). pc
B). pcc
C). pcp
D). pcpc
E). Compilation fails
F). An exception is thrown at runtimeFuttatas es kis guglizas utan egyertelmu, de a vizsgan papir+ceruza komboval egy ilyen kerdest tuti bebuknek. Kivancsi vagyok mit szoltok ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest