- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4dg3t
senior tag
válasz
Gyuri16 #1475 üzenetére
namarmost itt az a problema (szerintem), hogy a heap.getClass() csak azt tudja, hogy BinaryHeap, es a <Integer> resz elveszik
Igen, mert a generikussag futasi idoben mar nem letezik.
Ha nem ragaszkodsz a jelenlegi koncepciohoz, akkor az AOP keretrendszerek kozott nezz szet (pl. AspectJ). Az adott feladathoz (metodus futasi idok merese) szvsz a legkulturaltabb megoldast ezekkel lehet osszehozni.
-
g4dg3t
senior tag
válasz
Cathfaern #1439 üzenetére
CardPlayer c1 = new CardPlayer();
Peldanyositas, tehat az oroklesi hierarchian vegighivja a konstruktorokat. Igy System.out-ra kiirodik: pc
CardPlayer c2 = (CardPlayer) is.readObject();
Itt ujra peldanyositas tortenik, de az ObjectInputStream mukodese miatt csak a nem-szerializalhato osztalyok konstruktora hivodik meg. (a szerializalhato osztaly peldanyszintu valtozoit, barmifele inicializalas nelkul egyszeruen visszaallitja a streambol)
Igy csak a Player osztaly konstruktora fog hivodni, es System.out-ra vegul csak pcp kerul kiirasra. -
g4dg3t
senior tag
Most 65% a hatar, de azert illene jobban teljesitenem. Az eddigi peldak alapjan azt latom, hogy eleg sok nyakatekert kerdes van, de ahogy te is irtad, a problemas pontok nagyon hasonloak...par gyakorlo teszt utan mar figyel ezekre az ember.
Neked voltak swinges kerdesek a tesztsorban? Kliensoldalon meg sosem fejlesztettem java-ban (es nem is szeretnek)...nem bannam, ha ezekre nem kellene felkeszulnom. -
g4dg3t
senior tag
SCJP-s tesztsorokat nezegetek par napja. Van par elmeroggyant pelda
Egyik kedvencem:import java.io.*;
class Player {
Player() {
System.out.print("p");
}
}
class CardPlayer extends Player implements Serializable {
CardPlayer() {
System.out.print("c");
}
public static void main(String[] args) {
CardPlayer c1 = new CardPlayer();
try {
FileOutputStream fos = new FileOutputStream("play.txt");
ObjectOutputStream os = new ObjectOutputStream(fos);
os.writeObject(c1);
os.close();
FileInputStream fis = new FileInputStream("play.txt");
ObjectInputStream is = new ObjectInputStream(fis);
CardPlayer c2 = (CardPlayer) is.readObject();
is.close();
} catch (Exception x) {
}
}
}What is the result?
A). pc
B). pcc
C). pcp
D). pcpc
E). Compilation fails
F). An exception is thrown at runtimeFuttatas es kis guglizas utan egyertelmu, de a vizsgan papir+ceruza komboval egy ilyen kerdest tuti bebuknek. Kivancsi vagyok mit szoltok ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged