Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
válasz
dabadab
üzenetére
Nincs exception ez a bajom, már kigugliztam volna a megoldást

Megpróbáltam több féle módszert is amit google elém tárt, de egyszerűen egyik sem működik. És nem értem miért.Így működik!!
Köszi!if(!logFile.exists()){
logFile.createNewFile();
}
FileWriter fw = new FileWriter(logFile, true);
fw.write(s.toString() + System.getProperty("line.separator"));
fw.close(); -
floatr
veterán
válasz
dabadab
üzenetére
Ja, a python is elég jó kezdésnek. Vagy ruby

Amúgy pascalban is ott vannak a pointerek, de nem muszáj egyiknél sem használni, mint ahogy C-ben sem a malloc-cal kezd az ember.
(#7447) Oppenheimer kicsit feleslegesnek érzem az alacsony szintű dolgokat kezdésképpen. Egyből elmenne a kedve a kezdőnek mindentől. Kell valami, aminél kis ráfordítással látványos eredeményeket lehet elérni. Ezért is használták régen a BASIC-et assembly helyett

-
norbert1998
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
De miért a tanár a hülye, ha ez szerepel a kerettantervben? Csak nem mondhatja azt, hogy screw you és tanítaná azt, ami tényleg értelmes, aztán a hülye tanterv alapján felállított érettségin meg sorban megbukunk! (Igen, mert ebből a fajta tantervből (még hasonlóból sem) nem volt még sohasem érettségi, mi leszünk az elsők majd, két év múlva, szóval tapasztalat semmi nem lesz belőle senkinek. A tavalyi tanévtől 9.-esként kezdőknek (azaz nekünk is) van szakmai tantárgyuk, és kötelező belőle érettségizni, majd utána, ha az megvan, lehet menni technikumra.
Amúgy a félreértések elkerülése végett: Az említett 10 órából csak 2 programozás hetente.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
Elhiszem, de manapság mit nem bonyolítanak agyon a NAT-ban? Az idei fizikatananyaghoz például jövő évi matektudás kellene. Azaz szögfüggvények, bármekkora méretű számokkal. Az érdekes meg az, hogy ebben a tanévben csak 90 fokig tanuljuk a szögfüggvényeket. Nem mintha a számológéppel nem lehetne megnézni, de ez olyan mint a gyök alatt 4. Lehet 2 és -2 is.
-
moriak
tag
válasz
dabadab
üzenetére
Lehet, hogy a kérdés komolysága elveszik a bullshit példámban. Arra lettem volna inkább kíváncsi, hogy kb. mit lehetne elvárni egy frissen végzett egyetemistától egy tesztben akinek köze volt a programozáshoz. (legalább több kurzus alatt tanulta). Nincs rálátásom a jelenleg végzett diákok tudásáról.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential robotprszívó eladó
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- DELL Precision 7810 PC (Intel Xeon 8X3500 Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD+500GB HDD, Quadro M2000 4 GB)
- Lenovo ThinkCentre M720q Tiny PC (Intel i5 9500T 6 X 3700Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Vivo X200 Ultra újszerű tokok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest