- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
válasz
metaldog #1006 üzenetére
Ha most kezdesz programozni ne a javaval kezdj, mert ez a nyelv nem az amit hamar meg lehet érteni kezdőként. Ajánlom a C-t. Ha az megy akkor jöhet a java, persze előtte jó utánanézni mi is az az objektumorientált programozás.
Most nem akarlak megbántani, de a hozzászólásaidból le lehet szűrni, hogy nem vagy egy tapasztalt programozó, csak segiteni akartam. -
shev7
veterán
válasz
metaldog #1004 üzenetére
ha jol nezem a JBuilder az fizetos. (Bar mintha a Turbo JBuilder ingyenes lenne, de nem volt kedvem regisztralni)
Szoval ket tanacs:
1. Mindegy, hogy milyen IDE-t hasznalsz, az alapfunkciok amik ahhoz kellenek, hogy el tudj kezdeni programozni az ingyenesekben is megtalalhato (NetBeans, Eclipse)
2. Tanulj meg jol kereseni. A programozas tipikusan olyan, hogy rengetegszer fogsz olyan probelmaval talalkozni amire nem tudod a megoldast, de masok mar biztos megoldottak. Azert a JBuildert megtalani (illetve megtalalni azt az infot, hogy fizetos) nem olyan bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest