- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
válasz
Azazello- #1702 üzenetére
Nyomkodjad a spacet meg a backspacet, amíg jó nem lesz, vagy nem tudom milyen tanácsra vársz...
Sose értettem, miért akarnak az emberek ilyen csicsás kiíratás dolgokat programozni. Én mindig csak annyit csináltam, amit feltétlen muszáj volt. Úgyse az a lényeg, hogy milyen szépen íratsz ki konzolra... Egyik tanárom a bináris fákat irattatta ki valami eszméletlen durva módon c-ben. Ha már ennyire csicsázni akarod használj swinget
Mod: Látom nálatok ezen szőröznek, hogy tényleg ilyen csicsa kell a kiíratáshoz. Na akkor én hogy csinálnám: a számokat összefűzném egy stringbe szóközökkel elválasztva. Megnézném mekkora lehet max a hossz (ha minden szám kétjegyű lett a húzásnál az mennyit jelent) ehhez határoznám meg a felső és alsó keretek hosszát. A közbülső ticketes sorokat pedig ahogy már elkezdtem mondani egy sztringbe a számok elválasztva, elé a "* ". Majd kiszámolod mennyi hely van még és annyi spacet hozzáfűzöl egy for ciklussal, végül a * a végére, és kész a ticketes sor is.
-
wiggen123
senior tag
válasz
metaldog #1006 üzenetére
Ha most kezdesz programozni ne a javaval kezdj, mert ez a nyelv nem az amit hamar meg lehet érteni kezdőként. Ajánlom a C-t. Ha az megy akkor jöhet a java, persze előtte jó utánanézni mi is az az objektumorientált programozás.
Most nem akarlak megbántani, de a hozzászólásaidból le lehet szűrni, hogy nem vagy egy tapasztalt programozó, csak segiteni akartam. -
wiggen123
senior tag
Megoldottam időközben a problémát. A router ipjének lekérdezése, nem egy könnyű feladat, úgyhogy azt mellőztem. A program egy weblapról tölt le egy fájlt és ezzel ellenőrzi a netkapcsolat meglétét. Itt a kód is ha valakit érdekel:
[link] -
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
A prorgamom célja az lenne, hogy jelezze, ha megszakad az internetkapcsolat. Semmi közöm nincs a java.net csomaghoz egyelőre
Úgy gondoltam, hogy az ip címemet kérdezem, le, mert mikor megszakad, akkor 0.0.0.0-ra vált amit könnyen fel lehet ismerni.
Eddig az InetAddress osztállyal próbálkoztam, de mivel router mögött vagyok, az csak a local IP-t adja vissza.
A kérdésem az elnne: van e egyszerűbb mód a netkapcsolat szakadás figyelésére és hogy hogy lehet a valódi IP címet lekérdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest