- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
kltz
tag
Mostanság nem volt időm vele foglalkozni, de tegnap este leültem egy kicsit szórakozni vele.
Arra jutottam ,hogy valami a fordítóval nem stimmel. A gyanúm beigazolódott ,mert eddig a Java ME SDK 3.0 használtam és váltottam a Java wirelles toolkit-ra és valami okból kifolyólag hibátlanul működikValakinek valami ötlet ,hogy miért??
.
-
shev7
veterán
a widlcard generic collectionok read-only-k. Nagyon jol hasznalhatok fuggvenyek bemeneti parameterekent.
Mivel a masodik esetben cc tipusa "unknown", ezert nem tethetsz bele semmit, hiszen ez az unknown semminek sem ososztalya.
Mivel read only, ezert amire hasznalhato az az, hogy fuggveny bemeneti parameterenek megaodod. Es akkor a fuggvenyt meghivhatod HashSet<Cage<Lion>> es HashSet<Cage<Tiger>> parameterrel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest