Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
kltz
tag
Mostanság nem volt időm vele foglalkozni, de tegnap este leültem egy kicsit szórakozni vele.
Arra jutottam ,hogy valami a fordítóval nem stimmel. A gyanúm beigazolódott ,mert eddig a Java ME SDK 3.0 használtam és váltottam a Java wirelles toolkit-ra és valami okból kifolyólag hibátlanul működikValakinek valami ötlet ,hogy miért??
. -
shev7
veterán
a widlcard generic collectionok read-only-k. Nagyon jol hasznalhatok fuggvenyek bemeneti parameterekent.
Mivel a masodik esetben cc tipusa "unknown", ezert nem tethetsz bele semmit, hiszen ez az unknown semminek sem ososztalya.
Mivel read only, ezert amire hasznalhato az az, hogy fuggveny bemeneti parameterenek megaodod. Es akkor a fuggvenyt meghivhatod HashSet<Cage<Lion>> es HashSet<Cage<Tiger>> parameterrel is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.