Hirdetés
- Mobil flották
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kltz
tag
Mostanság nem volt időm vele foglalkozni, de tegnap este leültem egy kicsit szórakozni vele.
Arra jutottam ,hogy valami a fordítóval nem stimmel. A gyanúm beigazolódott ,mert eddig a Java ME SDK 3.0 használtam és váltottam a Java wirelles toolkit-ra és valami okból kifolyólag hibátlanul működikValakinek valami ötlet ,hogy miért??
. -
shev7
veterán
a widlcard generic collectionok read-only-k. Nagyon jol hasznalhatok fuggvenyek bemeneti parameterekent.
Mivel a masodik esetben cc tipusa "unknown", ezert nem tethetsz bele semmit, hiszen ez az unknown semminek sem ososztalya.
Mivel read only, ezert amire hasznalhato az az, hogy fuggveny bemeneti parameterenek megaodod. Es akkor a fuggvenyt meghivhatod HashSet<Cage<Lion>> es HashSet<Cage<Tiger>> parameterrel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Samsung T5 500GB USB-C 3.1 külső ssd merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.