Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kltz
tag
Mostanság nem volt időm vele foglalkozni, de tegnap este leültem egy kicsit szórakozni vele.
Arra jutottam ,hogy valami a fordítóval nem stimmel. A gyanúm beigazolódott ,mert eddig a Java ME SDK 3.0 használtam és váltottam a Java wirelles toolkit-ra és valami okból kifolyólag hibátlanul működikValakinek valami ötlet ,hogy miért??
. -
shev7
veterán
a widlcard generic collectionok read-only-k. Nagyon jol hasznalhatok fuggvenyek bemeneti parameterekent.
Mivel a masodik esetben cc tipusa "unknown", ezert nem tethetsz bele semmit, hiszen ez az unknown semminek sem ososztalya.
Mivel read only, ezert amire hasznalhato az az, hogy fuggveny bemeneti parameterenek megaodod. Es akkor a fuggvenyt meghivhatod HashSet<Cage<Lion>> es HashSet<Cage<Tiger>> parameterrel is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.