Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 1 VII Japán
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
üzenetére
A fájlból előre beégetett adatok megoldás jelenleg is működik, de azt szeretném, hogy az oldalon tudjam változtatni az értékeket és ne a fájlokba keljen irkálnom manuálisan. Az hogy futás közbe új nyelvet is hozzáadhassak az nem olyan fontos, csak gondoltam azt is megemlítem

Azt sejtettem, hogy a DB piszkálás nem túl optimális, a cache dolgokat még nem tudom, hogy működnek, de majd utánaolvasok.floatr: Ezt a megoldást majd kipróbálom és utánanézek az AbstractMessageSource-nak is.
Am ezt majd szakdogához szeretném megcsinálni, mert sokkal jobbnak tűnik mint az előre sima fájlokból és nem adok lehetőséget a stringek módosítására.
Köszi a válaszokat.
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Ez esetben meg ott az AbstractMessageSource. Leszármaztatja, akkor frissíti amikor akarja, a locale-t meg kezeli ahogy eddig. Lényeg h a DB-t menet közben hagyja békén, és használjon egy map-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Razer gamer szék
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő