Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
válasz
#03372544 #6640 üzenetére
A fájlból előre beégetett adatok megoldás jelenleg is működik, de azt szeretném, hogy az oldalon tudjam változtatni az értékeket és ne a fájlokba keljen irkálnom manuálisan. Az hogy futás közbe új nyelvet is hozzáadhassak az nem olyan fontos, csak gondoltam azt is megemlítem
Azt sejtettem, hogy a DB piszkálás nem túl optimális, a cache dolgokat még nem tudom, hogy működnek, de majd utánaolvasok.floatr: Ezt a megoldást majd kipróbálom és utánanézek az AbstractMessageSource-nak is.
Am ezt majd szakdogához szeretném megcsinálni, mert sokkal jobbnak tűnik mint az előre sima fájlokból és nem adok lehetőséget a stringek módosítására.
Köszi a válaszokat.
-
floatr
veterán
válasz
#03372544 #6642 üzenetére
Ez esetben meg ott az AbstractMessageSource. Leszármaztatja, akkor frissíti amikor akarja, a locale-t meg kezeli ahogy eddig. Lényeg h a DB-t menet közben hagyja békén, és használjon egy map-et.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Scum
- DOOM - The Dark Ages
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest