Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
válasz
üzenetére
Én is csak ajánlani tudom abszolút
Miután belerázódtál rendesen az alapokba, elég sokféle úton indulhatsz el, de szerintem mindegyik nagyon érdekes és jó 
Úgy tűnhet, hogy egy kicsit (na jó eléggé) elfogult vagyok a Javaval kapcsolatban, de ez csak azért van, mert próbáltam már több nyelvet is, de ez jött be a legjobban, egyszerűsége és nagyszerűsége miatt. De ha már tényleg többen ajánlották (amin nem csodálkozom), akkor hallgass rájuk is, ne csak egy mániákusra
Szóval hajrá 
-
Frigo
őstag
válasz
üzenetére
Lehet kezdőként JAVA-t tanulni csak nem ajánlatos ,legalább is kezdő programozóknak elég nehezen megy a fejébe az objektum orientált programozás.Ha mát a HTML-t ismered akkor jobb választás a PHP-val kezdeni.
De ha mégis java mellett döntesz akkor ajánlom a hivatalos tutorial oldalt : [link]
Magyarul Angster Erzsébet : Objektum Orientált programozás -JAVA 1-2 könyveit ajánlom ,bár ezek már nem egy mai darabok.
Angolul pedig a Head First JAVA-t - ennek a magyar kiadása a közel jövőben várható.Amire szükséged lesz az a JDK illetve egy programozásra alkalmas szövegszerkesztő pl PSPad ,Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bundle topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miután belerázódtál rendesen az alapokba, elég sokféle úton indulhatsz el, de szerintem mindegyik nagyon érdekes és jó