- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cacattila #5690 üzenetére
Erdekes kerdes, par eve mar irtam egy ilyen rendszert, de a messaging maga az LatencyBusters/Ultra Messaging alapokon ment, ami egy IP multicast alapu szuperalacsony kesleltetesu uzenetkuldo rendszer, asszem mostmar az Informatica arulja, tehat csak a gepenkenti elosztott in-memory adatbazist csinaltam. Akkor meg nem talaltam pont ilyen, kesz rendszert -- a messaging reszre van csomo alternativa. (Mi olyan napi par szazmillio uzenetig skalaztuk a dolgot, a nap az 7.5 orat jelentett, LBM/UMS siman megoldja a konkret uzenetkuldest.)
A te esetedben ugy latom, az offline felhasznalas a legtrukkosebb resze a dolognak, altalanos megoldas erre biztosan nincs. Az offline verziot csak olvasasra hasznalnad, ugye? (Ha nem, az elsore nem tunik trivialisnak, mert valamilyen policy kellene arra, hogy kezeld a konfliktusokat/inkonzisztenciat.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 hónap Garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest