Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 13 4G
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diskcopy
tag
Na jahm. Amit javasoltál, azt javasoltam én is a #381-ben, de úgy látszik elkerülte Sianis figyelmét.. Tényleg elég egy ciklus, nem kell külön kigyűjteni még1 tömbbe, ami már eleve egy tömb.. na off.
Ja amúgy System.out.println nél nem kell Integer.toString elég simán hogy ''a szám: ''+változó.
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
Hi!
Megnéztem, létezik olyan, hogy System.in.read(), és elvileg van olyan verziója, ami int-et kér argumentumnak, de miután megkapja, gondol egyet, és kér még egy int-et, meg egy byte-ot. Pedig van olyan read aminek 1 int argumentum kell. Szerintem be van b*szv* a fordítóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Sweet.tv - internetes TV
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Redmi Note 13 4G
- eBay
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő