Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Na igen, ezek egy könyv példái. Az oldal tetején a könyv címe, ahonnan a példák származnak: "Java Puzzlers: Traps, Pitfalls, and Corner Cases" Bloch bácsi tollából. Egyébként próbálgatással, gondolkozással idővel rá lehet jönni, csak sok idő, tömény szívás főleg egy kezdőnek, viszont az Aha! érzés garantáltan nem marad el.

A magyar kiadás asszem Java fejtörők: Csapdák, buktatók, akármik néven fut. De szakmai könyvből én nem feltétlenül ajánlanám a magyarított változatokat. Túl sok mindent akarnak benne magyarítani. Talán ennél a könyvnél pont nem is számít - bár magyarul nem olvastam -, a példakódok és a belőle levont tanulságok a fontosak. Viszont szerintem ne is ezzel kezdd, ha még nincsenek meg az alapok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Assetto Corsa EVO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest