Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Amazfit Stratos - a hosszútávfutó vagányossága
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Szerintem feature branchingre inkább való az SVN. Az kétségtelen, hogy programozó sejtekbe csoportosulva a GIT jobban skálázódhat, de finoman szólva nem ez határozta meg a felhasználási területeket egyetlen projektnél sem -- legalábbis nálunk.
(#8924) Lortech Tisztában vagyok vele, hogy a gradle irányába folyik még a Duna is, de egyelőre általános felhasználásra kicsit még kísérleti szaga van. Kell neki még egy kis idő, de hiánypótló az ANT után.
A GIT meg nyilván felhasználás kérdése, ha kell, akkor kell. Én viszont a GIT-tel vagyok úgy, hogy az utóbbi években kialakított workflow-t csak megnehezítené. Nemrég írtam egy scriptet is SVNhez, hogy még azzal se kelljen időt pocsékolni, hogy kattintgat az ember a branchek között, meg a history-ban merge előtt, nem sokból tartana GIT-re átírni, de csak a változtatás kedvéért teljesen feleslegesnek érzem a változtatást. Én inkább érzem arculati tényezőnek, mint valóban hasznos eszköznek. Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint amikor az ember összekötött kézzel akar úszni, hogy más is láthassa, hogy tud összekötött kézzel is úszni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest