- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
A két nyelv és maga a technológia hasonlósága miatt gyakorlatilag mindegy, hogy melyiket választod. A megszerzett tudásod könnyen átvihető egyikből a másikba, viszonylag rövid idő alatt át lehet állni. A legjobb mindkettővel szoros barátságot kötni. Az OOP filozófiát kell minél magasabb szinten elsajátítani, és akkor már csak ujjgyakorlat lesz a megvalósítás mindkét nyelven.
Java programozót még mindig többet keresnek szerintem is, de nem biztos, hogy pusztán ezen tény alapján kell döntened. Mindig a részletekben van a lényeg.
A C#-ot és .NET-et jobb technológiáknak tartom egyébként összességében, és a jövőben a térnyerését jósolom a JAVA kárára.
A .NET nagy hátránya viszont, hogy még mindig nagyon szorosan a Windows-hoz kapcsolódik, és ez a jövőben is csak tessék-lássék szinten fog változni szerintem. Bár elég jól meg van tervezve, a lehetőség adott. De pl valaki el tud képzelni jelen helyzetben egy Visual Studio-t linuxra? -
shev7
veterán
nem latom at teljesen a helyzetet, de nem arrol van szo, hogy melyik szebb/jobb. Egyszeruen egy java platformu szoftver uzemeltetese olcsobb az ingyenessege miatt. De ettol meg nem biztos, hogy ''jovokepesebb''. Mindeket platform kb ugyan azt tudja nyujtani, mindegyiknek meg vannak az elonyei es hatranyai. Teny, hogy jelenleg ugy tunik, hogy a java van jobb pozicioban, de ez szerintem a ''kora'' miatti elonybol is szarmazhat, mivel egy fejleszto ceg lassan reagal az ujdonsagokra, pl az EJB 2.1 -> EJB 3.0 valtast is csak akkor lepik meg ha fletetlenul szukseges, miert ''szivatnak magukat'' az ujjal, ha a regit mar megszoktuk, es olyan jol mukodik. Akkor kepzeld el mennyire van kedvuk teljes platformot valatni. De ez nem azt jeleni, hogy a .NET-nek ne lenne jovoje, sot...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Airpods 4 fülhallgató
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest