- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Pont erről beszélek. Lexikális tudásuk van, a kézikönyveket, tankönyveket bevágták a belőlük készült kvízkérdéseket tudják, de értelmesen megírni egy kódot nem tudnak.
A lexikai tudást, a pontos szintaktika ismereterét bármikor kiegészíthetem a lokális help, kézikönyv vagy a gugli segítségével. Ha az adott ismeretere sokszor van szükségem, akkor a harmadik eset után már készség szinten tudni fogom. Amúgy meg nem érdekel, mert nincs rá szükségem. Az én fejem nem káptalan.A hiányzó gondolkodást viszont nem lehet beszerezni semmilyen forrásból sem.
Ez alapján egy interjún adjanak egy frappáns kis feladatot, amit előre okosan kitaláltak. Ne szopatóst, hanem egy ésszerűen 30 perc alatt megoldhatót. Ja, hogy ezt az interjúztatónak előre ki kéne találni, ahhoz meg neki is gondolkodni kellene... Így tényleg egyszerűbb egy Java alapú "Legyen ön is milliomosból" összeollózni 20 kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest