Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Belenéztem. Botrányos!
Amikor azt mondja az elején, hogy a Java kvázi objektumorientált, akkor már megszédültem. Aztán amikor kifejtette, hogy "az objektumorientáltság azt jelenti, hogy osztályokat kell majd létrehoznunk" akkor már nagyon féltettem a kezdő, zöldfülű hallgatóságot. A "be fogom mutatni a Class Library néhány osztálykönyvtárát" elszólásnál már tudtam, ez nem tudja mit beszél, nem ismeri a szavak jelentését, nem tudja tudását átadni, egyszerűen alkalmatlan arra, hogy oktasson. (azon túl, hogy a sok nyökögésből, összevissza gondolatfoszlányokból nagyon nehéz bármilyen összefüggést kihámozni)
Annak, aki most ismerkedik a java-val és új neki az objektumorientáltság annak én az Angster féle Java könyvet ajánlom. Semmi fellengzős szakzsargon, nem akar mindjárt profinak látszani, lemegy a zöldfülűek szintjére és türelmesen elmeséli miről is van szó.
-
sunnysys
tag
Köszi szépen! Megnéztem, értettem, tanultam is belőle!

Mindenkinek köszi a biztatást! Úgy tűnik, nem vagyok még lekésve semmiről.
Ettől függetlenül azért szeretnék minél gyorsabban haladni, ehhez pedig találni valakit, aki Java programozással foglalkozik, és adna néhány magánórát. Szóval, ha bárkinek van ötlete, hogy kitől vehetnék órákat, írja meg, pls!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest