Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lortech
üzenetére
Ez igaz, de később ha logika kell vagy bármilyen módosítás a get/set műveletbe, akkor melyiket könnyebb módosítani? A kész getter/setter-ekbe beleírni vagy minden public-ot private-ra, majd getter/setter-ek ráadásul ha használtad már valahol akkor azokat is át kell írni... ?!
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
Nem azt mondtam hogy mindenhez ész nélkül generáltatok getter/setter-t. Ebben a példában simán hibás minden. publikus adattagokkal van minden összedobva. Ez mellett az említett number tagot direktben kérdezi le. Úgy látom ez egy oktató, gyakorló példa, amiben szerintem már régen túl kéne azon lenni, hogy az adattagokra nem hivatkozunk közvetlenül. Ha a p1 objektum el akarja mondani hogy mi az ő tippje, akkor azt mondja meg (metódus) és ne kibányásszák az agyából (közvetlen adattag elérés).
Mégegyszer mondom, OKTATÁSI szinten tartom hibásnak a "minden publikus" elvet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest