- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
''Egészen biztos vagy benne hogy van a servlet-api.jar-ban javax/servlet könyvár, ugye?''
Nos, nemA servlet.jar kell nekem, csak az nincs a gépemen. Most így hirtelen rántottam le netről, azzal fordítva úgy tűnik megoldódik, csakhát ez kicsit nem elegáns megoldás...
Én is Eclipseztem, mindaddig, amíg olyan sorokat alá nem huzogatott nekem meg szopatott, hogy nem hajlandó lefordítani, amit parancssorból simán fordítottam. És ezzel hosszú órákat szúrtam el, mire rájöttem, nem bennem van a hiba. NetBeans-szel meg az a bajom, hogy lassú. De igazad van, jó lenne egy IDE. Lehet felteszem a legújabb Eclipse-t, hátha javítottak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 memória kit - ELADÓ!
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest