- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
Superhun
üzenetére
"
"a String az egy olyan állandó, amelynek értéke futás közben megváltozhatatlan"Valójában csak a mérete, a karaktereket módosíthatjuk benne a charAt metódussal, O(1) időben."
A String immutable, nem modosithatod, a charAt pedig pont visszaad egy karaktert es nem modositja azt.
"Valójában úgy áll a dolog, hogy a kódban definiált Stringek (String str = "abc") az úgynevezett literal pool-ban lévő elemekre fognak hivatkozni, ami a heap-től független, így a GC-től is."
Java 7-tol az interned stringek is atkerultek a permanent generationbol a young es old generationbe tehat nem igaz, hogy a heaptol fuggetlenek.
-
Lacces
őstag
válasz
Superhun
üzenetére
Módosítani lehet, de hozzáadni új karaktert is? Úgy hogy ugyanaz az objektum.
Na igen, az első variáció, azt tudtam... az a literal pool. Erről olvastam is.
A második jah, abban igazad van, azt most megnéztem anno kódot, és rosszul következtettem rá, mert ott nekem str1.equals(str2) van..., Igen, és az objektum a kupac memória kerül, ahol a gc garázdálkodik és csak a lokális változók és a tagfüggvények kerülnek a verembe.
Igaz, félre beszéltem, köszönöm a helyesbítést

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- HP ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB , RTX A2000 4GB, HP Garancia. Gyönyörű.
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs