Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

A Linuxos program időzített futtatására használj cront, vagy egyszerűen írj egy bash scriptet, ami tight loopban vár. A kimenetet meg simán irányítsd bele egy fájlba. A Java programban ugyanezt a fájlt nyisd meg ugyanilyen időközönként. Aztán dolgozd fel, s írd ki adatbázisba. Amúgy ahogy az adatod jellegét nézem, kb. egy time series database-ben lenne a legjobb őket tárolni. Erre jó pl. Influxdb. Aztán csinálhatsz rá mindenféle fancy ábrát Grafanával.

Parse-olni ezt egyébként elég egyszerű, soronként végigolvasod, majd line.split("."), a három elemű tömböt meg felhasználod ahogy akarod..

Más: Mi a legjobb, legmélyebb Spring video course amivel találkoztatok? Kéne nekem egy masszívabb. Ha csak fizetős van, az se gond. De örülnék, ha legalább 20 óra körüli lenne és nagyon a részletekbe menő.

A terv hasonló, de nem szeretném fájlba tárolni, hanem jó lenne java exec megoldással a kimenetet elkapni és parse-olni.
    Illetve a grafana tervben van, de sima mysql-ben gondolkodtam nem influxdb-ben. Utóbbit ugyanis nem ismerem és telegraf-ot sem használtam még.

Ezért elsőkörben sql lenne. Aztán lehet nekiugrok megismerni az influxdb-t. Csak valami jó anyagot kell találnom róla, ami pontosítja bennem a lényegét, működését, felhasználását.

De köszi a tippet, tényleg ez volna a legjobb végeredmény a feladatra.
    És persze docker használat is jó volna, de még az is várat magára.

Új hozzászólás Aktív témák