- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
declare -x PATH="/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games"
A JDK-m pedig az /opt/java/jdk alatt vanViszont a telepítésnél ezeket az utasításokat adtam ki az Oracle Java kicsomagolása után:
sudo update-alternatives --install "/usr/bin/java" "java" "/opt/java/jdk/java" 1
sudo update-alternatives --install "/usr/bin/javac" "javac" "/opt/java/jdk/javac" 1
sudo update-alternatives --install "/usr/bin/javaws" "javaws" "/opt/java/jdk/javaws" 1Még kezdő Linuxos vagyok, szóval nem teljesen értettem, hogy ezek mit csinálnak, viszont a Google ezt ajánlotta.
-
MrSealRD
veterán
Na igen...de nemrég megtanultam az örök válasz: "Attól függ!"
Szóval ha van SVN repo...meg verziókövető..meg toronyóra lánccal. Igen ott azért kell vackolni...
Viszont egy sima Java SE projekthez mindenképpen gyorsabb mint a NetBeans.
Én párhuzamosan használgatom Eclipse, NetBeans, JDeveloper-t......hát durva különbségek vannak sebességben
-
WonderCSabo
félisten
-
Lacces
őstag
Aham, és ez az "egyszer fut le osztályonként." Ez hogyan is történik a háttérben? És köszi a válaszokat.
Bár lehet máshogy kérdezem, mikor fut le egy osztály?
(Ha ez az objektum példányosításakor, akkor mindig valahányszor meg hívok egy mondjuk Állat osztálybeli objektum, akkor valahányszor létrehozok egy Állat objektumot, akkor lefut ez a statikus is, igaz?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest