Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone #9182 üzenetére
Régen elég sokat kódoltam assemblyben. A C compiler paraméterkezelését használtam, a C compiler-féle formalizmusokkal, mert kellemes sémát adott a kódnak, viszont sokkal nagyobb kontrollom volt a kód felett, ha kellett. Ugyanez van a JS esetében azzal a különbséggel, hogy a JS lényegesen emberibb.
A másik dolog meg az, hogy itt framework-ökról beszélünk, ahol már -- pl az ExtJS esetében is -- nem a JS kódon van a hangsúly, hanem az API-n, azt kell ismerni. Ha ez a tudás hiányzik, akkor az GWT esetében is gáz, ráadásul sokszor volt már olyan, hogy productionben kellett böngészőn keresztül debugolni/patchelni, ami GWT esetében nekem elég körülményesnek tűnik.
Nem azt mondom, hogy nem jó, csak hogy nekem kevés, és eleget láttam már a kollégákat szívni miatta. Amellett úgy gondolom, hogy nem utópisztikus elképzelés az, hogy az ember rendelkezzen egy API használatához megfelelő JS tudással java dev létére.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest