Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
sziasztok,
egy SOAP webservicet gyartok, es nem igazan sikerul a kovetkezo: a SOAP request header reszeben kapok parametereket, es ez alapjan szinten a header reszben kell rajuk valaszolnom. Irtam egy SOAPHandlert, amivel hozza tudok ferni a headerhez, de nem tudom osszekapcsolni a request/response parost. A handleMessage fuggveny ugye meghivodik amikor a keres jon be es amikor a valasz megy ki. A kinom az, hogy amikor a valaszt gyartanam mar nem ferek hozza (?) a keres headerjehez.Valaki tudna segiteni, hogyan kell ezt megoldani? Azt lattam, hogy elvileg egy konkret fuggveny parameteret be lehet allitani a WebParam annotacio header attributumaval, de nekem ez tobb fuggvenyre es osztalyra is kellene, tehat jobb lenne az altalam probalt irany (minden service ele rakni csak egy annotaciot, fuggvenyek ne tudjanak rola).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest